Opiskelu

Johtamisen laitos kouluttaa strategisesti ajattelevia ja eettisesti orientoituneita liike-elämän edelläkävijöitä vaativiin organisaatioiden johtamis- ja asiantuntijatehtäviin.

Johtamisen laitos tarjoaa korkeatasoista liiketaloustieteellistä yliopisto-opetusta kandi-, maisteri- ja tohtoriohjelmatasolla.

Kandi- ja maisteritutkinnot

Johtamisen laitos tarjoaa kursseja ja opetuskokonaisuuksia Kauppakorkeakoulun kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon (KTK) erityisesti johtamisen ja viestinnän alueilla.

Johtamisen laitoksella on myös kolme omaa kaksivuotista maisteriohjelmaa:

Strategiaa voi opiskella Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa kahdessa eri maisteriohjelmassa. Strategy Studies at Aalto School of Business.

Laitos on lisäksi mukana neljässä Aalto-tason maisteriohjelmassa, joiden toteuttamiseen osallistuu useita Aalto-yliopiston kouluja:

Tohtorikoulutus

Johtamisen laitos tarjoaa opetusta myös Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tohtoriohjelmassa.  Jokaisella laitoksen aineella on oma tohtorikoulutuksen erikoistumisalue. Tohtoriohjelmiin voi hakea kerran vuodessa, ja haluaika päättyy yleensä tammikuun puolivälissä.

Sivusta vastaa: | Viimeksi päivitetty: 23.11.2017.